28-ми юни 2007

Фокус обявява Шерлок Холмс срещу Arsne лупина

ново приключение ями голям детектив срещу и света най-крадец

Фокус Начало Интерактивна и Frogwares имат удоволствието да обявят нови Шерлок Холмс мистерия – Шерлок Холмс срещу Arsne лупина. В този предстоящ мач, определен за пускане в края на 2007 г., две от най-големите фигури в детективска литература ще квадрат на разстояние в 3D приключение за разлика от всички други. За да видите колко новата игра ще потопи играчите в невероятното си 3D свят, погледнете по-късно снимки на екрани

Щракнете тук, за да видите всички на нови екрани за Шерлок Холмс срещу Арсен Лупин

като вкопчили с машинациите на култа към Cthulhu в последното си приключение PC (Шерлок Холмс: Будното), Световната е най-детектив вече е готов за предизвикателството Arsne лупина, господина крадец. Лупина, символ изобретен от известни френски писател Морис Leblanc, е развълнуван милиони читатели по света с подвизите му, и ще се окаже едно добро фолио за Шерлок Holnmes.

Този нов Шерлок Холмс игра изпраща играчи до 19 век в Лондон, където Arsne лупина, млад френски крадец с впечатляващи резултати, току-що оспорва Скотланд Ярд и най-известният от детективи – Шерлок Холмс . Лупина обяви, че планира да ограби капитала на пет предмети от огромна полза в продължение на пет дни. Обектите са разположени в престижни места като Националната галерия, Британския музей, Кулата на Лондон и дори Бъкингамския дворец! Шерлок Холмс ще трябва да свиквам всичките си смелост и находчивост да спаси Англия от ужасни унижения.

Както беше толкова брилянтно, постигнати в Будното, това ново приключение предлага на геймърите огромна свобода и още по-силно чувство на ангажираност чрез реално време 3D. Играта ви кани да посетите 19-ти век в Лондон във всичките му великолепие и да пътуват през превъзходно декори, които са точно възпроизведени с играта е 3D двигател. С известни места и някои от най-престижните забележителности като си условия, той е като че ли са на собствения си обиколка с екскурзовод на едно от Европа е най-красивите градове. Ако темпът на приключения и много изненади ви остави без дъх, да си починете и да се насладите гледат стотици произведения на изкуството, всички точно възпроизведени в реалните им места.